Inter Tribal Sports
Saturday, February 12th, 2011Time: 9:30 – 5:15 p.m., UCLA
AgendaI. 10:00am-10:25am: Check-in, welcome, & blessing at Bruin Plaza (25Ê minutes)II. 10:25am-10:35am:Ê Introduce American Indian faculty/staff, programs and services: Angela Riley (10 minutes)III.Ê10:35am-12:00pm: AI/RAIN/AIR/AISAÊ student interactive tour & activityÊ(1 hour & 25 minutes)IV. 12:00pm-12:30pm: Lunch at Wilson PlazaV. 12:30-12:40pm: Walking over to Pauley Pavilion (10 minutes)VI. 12:40pm-1:00pm: Check in at Pauley Pavilion (20 minutes)VII. 1:00pm-3:15pm: Basketball game & lunch (2hrs &15 minutes)VIII. 3:15pm-3:45pm: Basketball team meet & greet (30 minutes)IX. 3:45pm-4:00pm: Walking over to Mathematical Sciences 4000A and 5200Ê(15 minutes)X. 4:00pm-4:30pm: Admissions presentation (30 minutes )XI. 4:30pm-4:40pm: Walking to bus & depart from campus (10 minutes)THANK YOU from Inter Tribal Sports to the Center!